fredag 27 januari 2012

Nytändning!

Landskronavänstern gjorde en bra valrörelse år 2010.

Vi fanns ute på gator och torg, knackade dörr, gjorde oss hörda, tog fajten mot SD. Det gav oss fler röster än i valet år 2006. Och framför allt många nya medlemmar.

Tyvärr har det inte synts utanför vår partilokal eller kommunfullmäktiges sammanträdeslokal. I fjol hände det mycket med och inom Landskronavänstern, men vi har varit dåliga att visa oss på stans gator och torg.

Det ska vi ändra på!

Landskrona är en stad med en stolt arbetarrörelsetradition. Det är vår stad.

Att denna stolta stad styrs av en maktfullkomlig borgarallians med stöd av ett maktkåt litet miljöparti, en  treklöver som dessutom är beroende av maktsugna sverigedemokrater är egentligen inget annat än skamligt.

Det är dock i mångt och mycket också vårt fel att det blev som det blev.

Vi har varit trötta och gnälliga. Att skrika högst gör tyvärr inte att folk lyssnar på en, även om man har rätt.

Vi har helt enkelt inte framstått som ett vettigt alternativ för alla de landskronabor som varit missnöjda med sossarnas decennielånga styre i vår stad.

Istället blev det bondfångare från höger och en fryntlig folkpartistisk lokalpamp som fått leva på det fortsatta missnöjet i stan.

Men det ska vi se till att ändra på.

(V)i ska bli det självklara valet för alla de som tror att man kan lösa stadens problem utan att slösa skattepengar på vinstdrivande kapitalister. Utan att lägga ner stadens föreningslokaler. Utan alla dessa avgiftshöjningar. Utan vräkningar av barnfamiljer. Utan skitsnack om invandrare. Utan arbetsplikt för folk som behöver försörjningsstöd. Utan höjda politikerarvoden.

Nu tar en ny, entusiastisk styrelse över i Vänsterpartiet Landskrona.

Vi lovar att det kommer att märkas!

Vänta bara och se.

Henning S Rubin

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera